Anna`s & Fredric´s torp

Äntligen har vi hittat vårt drömhus/torp. Trots storleken så har vi valt att kalla det för torpet eftersom vi från början letade efter ett litet sommar torp men föll för detta underbara hus. En hel del behöver göras och vi har lagt sommaren 2009 när huset fyller 100år som datum för att vara klara med renoveringen. Den här bloggen kommer således att handla om vår väg till vårt dröm torp.

söndag 25 maj 2008

Ny slipade golv!

Fredric fick hjälp i helgen av några på sitt jobb så nu är golven i matsalen och köket nyslipade och lackade. Golvet i vardagsrummet är fullt av fernissa så vi kommer att ta det golvet lite senare. Hoppas att vi snart kan börja flytta in möbler och förhoppningsvis vara där med massa goa vänner på midsommar. Hela köket är färdig grundat utom matplats biten och invändigt i skåpen. En del av gräsmattan fick sig en omgång med röjsågen och börjar nu faktiskt att likna en gräsmatta. Det finns rätt mycket mossa i gräsmattan men sålänge det är grönt och mjukt så gör det iallafall inte mig nått.

Gräsmattan på baksidan av huset kommer att bli klippt med hjälp av grannens hästar som ska få gå där och beta av det värsta. Just nu börjar det mest att likna en djungel.

Avslutar med en liten bild på pionen som snart slår ut.
Kram så länge/Anna

2 kommentarer:

  1. jeg elskar peoner... men min kommer ikke med blomst...
    liker din jungel-hage...
    kramar ;O)

    SvaraRadera
  2. Hallo, äntligen har jag kommit åt en dator till...lånar mor och fars:).

    Vad roligt att se era bilder. VAD FINT DET BLIR, jag bara ryser. Älskar förändring.

    kramis Lila

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails