Anna`s & Fredric´s torp

Äntligen har vi hittat vårt drömhus/torp. Trots storleken så har vi valt att kalla det för torpet eftersom vi från början letade efter ett litet sommar torp men föll för detta underbara hus. En hel del behöver göras och vi har lagt sommaren 2009 när huset fyller 100år som datum för att vara klara med renoveringen. Den här bloggen kommer således att handla om vår väg till vårt dröm torp.

fredag 22 februari 2008

Första besöket!

Första besöket var över alla förväntningar trots sjukdom. Huset är helt underbart och kommer att bli så fint när vi är klara. Trädgården har fler fruktträd och även buskar. Tror det kan finnas både vinbär och hallon. Under tapeten i alla rum är det pärlspont och under plastmattorna på golven är det också trä. Nu i helgen ska Fredric dit och riva tapeter och mattor så vi kan påbörja målningen sen av alla rum. Under tapeterna i matsalen fanns dessa ansikten ritade.














I ena garderoben satt detta diplom. Känns extra spännande nu att få se vad som växer upp i vår och sommar.
Nu fick ni i allafall en liten glimt av helgen som var även om den för vår del mest bestod av alvedon och hostmedicin. Nu kommer vi att åka dit nästan varje helg så nu börjar det verkligen att hända nått. Det enda problemet just nu är att vattenpumpen lagt av men vi hoppas att Fredric får igång den nu i helgen så att vi får vatten i huset igen.
Kram Anna

5 kommentarer:

  1. åh din stackare..lungingflammation...
    Krya på dig..
    ska bli spännande att få se torpet..
    kram anna

    SvaraRadera
  2. Kul att få se nåra glimtar från torpet! Å pärlsponten bakom gamla tapeter brukar vara så fin! Likaså golven om de är i bra skick under mattorna. Härligt med gamla fruktträd också. Snart börjar ju allt växa så det blir spännande kan jag tänka mig att se vad som växer på grenar och träd! Krya på dig! Kram Stina

    SvaraRadera
  3. Hej!!

    har en budgivning av en liten tallriksylla på min blogg om du är intresserad..
    kram anna

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Åh, stackare ...Har du haft lunginflammation. Fy så hemskt. Hoppas du känner dig bättre nu?!
    Vad roligt att så mycket gammalt är bevarat. Det kommer bli så fint. Så spännande att se vad som växer upp i trädgården. Det är nog en hel del gamla vackra växter.
    kram Susanne

    SvaraRadera
  5. Vilket projekt ni har framför er!

    Kul att ni ska behålla det gamla köket, och bara fräscha till det.

    Torpet har 'det'!

    :)

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails