Anna`s & Fredric´s torp

Äntligen har vi hittat vårt drömhus/torp. Trots storleken så har vi valt att kalla det för torpet eftersom vi från början letade efter ett litet sommar torp men föll för detta underbara hus. En hel del behöver göras och vi har lagt sommaren 2009 när huset fyller 100år som datum för att vara klara med renoveringen. Den här bloggen kommer således att handla om vår väg till vårt dröm torp.

måndag 9 juni 2008

Uppdatering!

Nu har det börjat att hända saker. I helgen var vi där och jobbade. Som tur var fick vi hjälp av två kompisar till Fredric (Fredric´s rygg är fortfarande dålig, diskbråck) så nu gick det undan. Dom som jobbade mest var nog dom som jobbade på baksidan av huset. Bonden har varit snäll och lånat ut gratis gräsklippning till oss så nu är det rensat på baksidan. Till Fredrics stora lycka och även min så har vi fått tag på en åkgräskklippare så nu fick vi ordning på gräsmattan på framsidan också. Det har även körts med trimmer runt buskar och dylikt så nu har vi en rätt hyfsad trädgård att vara i.Invändigt så blev vardagsrummet färdigmålat och vi fick in lite möbler.
Matsalen är också så gott som klart förutom på betongen som måste få sig en omgång.

Köket är grundmålat och ska bara ha en sista strykning. Luckorna får vänta till senare i sommar. Ny köksfläkt ska dit och kryddhyllan ska bort. Lite kakel ska vi ha också men det får vänta till senare. Nu är allt iallafall allt fräscht och vitt. Det är mycket jobb kvar men nu känns det som att vi kan vara där i sommar och inte behöva arbeta varje dag. Övervåningen får vänta tills i höst/vinter. Måste bara visa en underbar bild som Nic tog. Så här vacker är pionen nu.
Kram så länge/Anna

1 kommentar:

  1. Oj!! Här var det renovering! Va' härligt! Fint blir det också!! Din pion....ljuuuvlig!!! Fast jag kan tycka att de är vackrast när de är i knoppstadiet!//Linda

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails