Anna`s & Fredric´s torp

Äntligen har vi hittat vårt drömhus/torp. Trots storleken så har vi valt att kalla det för torpet eftersom vi från början letade efter ett litet sommar torp men föll för detta underbara hus. En hel del behöver göras och vi har lagt sommaren 2009 när huset fyller 100år som datum för att vara klara med renoveringen. Den här bloggen kommer således att handla om vår väg till vårt dröm torp.

söndag 30 mars 2008

Torp längtan!

Längtar så mycket efter att få komma iväg till huset. Skulle åkt över påsken men gubbens rygg höll inte för det. Tänkte göra ett nytt försök denna helgen men hamnade på sjukhuset med Noah som fått lunginflammation. Känner oss rätt slut nu efter nästan 2 dygn på sjukhuset. Äntligen är vår lilla kråka på bättringsvägen och vi har fått åka hem igen.



Nu siktar vi på att Fredric ska kunna åka nästa helg med några kompisar och fortsätta dra spik ur väggar och grund måla.

Lyckades iaf ropa in detta skåp på Tradera för 150 kr. Tänkte måla det vitt och sätta dit nya handtag. Alla tips emottages varmt, har aldrig målat om ett skåp förr.

Kram Anna

6 kommentarer:

  1. Jag skulle
    1. mattslipa lacken
    2. kvistlacka (finns en lack som man kan köpa och dutta på kvistarna, annars "blöder" dem igenom färgen och det blir gula "ringar" där kvistarna sitter)
    3. grundmåla
    4. slutmåla 2 ggr (min favorit är Flugger råhvit).

    Lycka till!!

    Kramis Lila

    SvaraRadera
  2. åh vad skönt att höra att lilla sonen mår bättre..ja det är tufft att vara på sjukhus..har oxå vart inlagd med barnen flera gånger under årens lopp..

    Jätte fint skåp...verkligen ett fynd...ser att du har fått jätte bra målningsråd...lycka till..
    kram anna

    SvaraRadera
  3. Ett superfint skåp för bara 150 kr. Det kan man kalla fynd. Skönt att höra att lillpojken mår bättre.

    Ha det gott
    Kram Carina

    SvaraRadera
  4. Men stackars lillkillen! Skönt att han är bättre. Förstår att du längtar till torpet, vi ska åka och titta på ett imorgon.. men vi vill ju isåfall bygga om eller bygga nytt där.. Vilket härligt skåp! Och för bara 150 kr dessutom! Lycka till med målningen, själv SKA jag ta itu med min skolbänk nu (nån dag..) Kram /Anna

    SvaraRadera
  5. Stakkers liten som har vært syk...
    Så rimeligr skap!!! Jeg har et ganske make skap i min sut, det bør males, men et stort prosjekt er det!!! Vi må få se bilde når du er ferdig! Lykke til! klem M ;)
    (Linker deg )

    SvaraRadera
  6. Trevligt att följa er blogg. :-) Jag skulle ta bort glaset ur skåpluckorna och häfta fast hönsnät. Ser lite äldre ut då. :-) Lycka till!

    Mvh Sandra

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails