Anna`s & Fredric´s torp

Äntligen har vi hittat vårt drömhus/torp. Trots storleken så har vi valt att kalla det för torpet eftersom vi från början letade efter ett litet sommar torp men föll för detta underbara hus. En hel del behöver göras och vi har lagt sommaren 2009 när huset fyller 100år som datum för att vara klara med renoveringen. Den här bloggen kommer således att handla om vår väg till vårt dröm torp.

lördag 5 december 2009

Köket!

Förra helgen var Fredric på landet och jobbade med den delen av köket som vi inte hunnit med ännu. Han hann med att måla och få upp skåpet på väggen. Skåpet har tidigare hängt i ett garage men nu ska det få hänga i vårt matrum och i det ska vi ha glas m.m. Det känns så skönt att det äntligen blivit av med målning där inne så nu slipper vi den lilla nikotinlukt som funnits kvar. Passar på att lägga in en före bild också så att ni ser skillnaden. Kökslampan är nu det enda som minner om gamla dar men den ska bort så fort som möjligt den också.

På väggen bakom kylskåpet fanns dessa vackra brädor och den väggen låter vi vara som den är, känns helt enkelt onödigt att måla över så vackra brädor.

Återkommer snart igen. Kram kalas/Anna

1 kommentar:

  1. Hej Anna!
    Oj vad ni har hunnit med mycket!!! Det är så kul att följa er renovering av ert vackra hus. Jag har ju varit med från början känns det som...*fniss*
    Ursnyggt med de grova vackra brädorna som var bakom kylen!!!
    kram Susanne

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails