Anna`s & Fredric´s torp

Äntligen har vi hittat vårt drömhus/torp. Trots storleken så har vi valt att kalla det för torpet eftersom vi från början letade efter ett litet sommar torp men föll för detta underbara hus. En hel del behöver göras och vi har lagt sommaren 2009 när huset fyller 100år som datum för att vara klara med renoveringen. Den här bloggen kommer således att handla om vår väg till vårt dröm torp.

tisdag 7 juli 2009

Skrivbord och burkar!

I veckan som gick hämtade vi hem ett skrivbord som vi köpt. Fredric har redan påbörjat målningen så jag missade att fota när det var helt omålat. Fick kasta mig ut med kameran för så fort gick det.
Det färdiga resultatet får ni se en annan gång :-) men jag kan lova att det kommer att bli fint. Det ska få stå i det rum som jag nu har tankar på att göra om till ett bokrum (ska bara få med Fredric på det också).
Det har varit jätteloppis på torget i Nora och i år siktade vi in oss på burkar till skafferiet som snart ska inredas. Är usel på att fota med ni ser säkert ändå hur fina dom är.

Burken med mandelmassa är riktigt stor den rymmer tydligen 10 kg mandelmassa. Undrar vad jag ska ha i den? Kanske cornflakes eller massor med kakor till jul. I den med fågeln på tror jag att jag ska ha alla mina tepåsar. Blev så kär i färgen på burken. Snart sätter jag fart på målning och inredning av skafferiet. Ska bli så himla kul att få göra fint där inne. Måste slänga ut frysen därifrån bara.

Kram så länge/Anna

Related Posts with Thumbnails