Anna`s & Fredric´s torp

Äntligen har vi hittat vårt drömhus/torp. Trots storleken så har vi valt att kalla det för torpet eftersom vi från början letade efter ett litet sommar torp men föll för detta underbara hus. En hel del behöver göras och vi har lagt sommaren 2009 när huset fyller 100år som datum för att vara klara med renoveringen. Den här bloggen kommer således att handla om vår väg till vårt dröm torp.

söndag 18 januari 2009

Vattenskada och spacklade väggar!

I fredags fick Fredric panik åka till landet då grannen larmade oss om att vi hade en vattenskada i huset. Toaletten i badrummet har sprängts och några rör i väggen har spruckit. Det har tydligen varit -35 grader å då fryser ju det mesta sönder. Vi får väl se om vi hittar fler sprickor när det börjar töa. Försöker se det positiva men kan inte riktigt se det ännu. Är mest förundrad/farcinerad över vattnets kraft och att naturen alltid vinner.
Nu är hela över våningen nästan färdig spacklad. Det ska bara dit ett lager till och sen kan vi slipa och måla taket och till sist få dit tapeterna. Har hittat några fina nu som det antagligen blir. Ni får se sen.
Kram så länge/Anna
Related Posts with Thumbnails